Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση... Λ.ΕΦ.Ε.Δ.

Αξιότιμοι κυρίες κύριοι που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο.
Όπως γνωρίζετε η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. θα συμμετέχει και φέτος στους στρατιωτικούς αγώνες GRENADIER μόνο που για πρώτη φορά Ελληνική αποστολή θα πάρει μέρος και ως συνδιοργανώτρια .
Το κόστος της μεταφοράς των υλικών και της αποστολής είναι τόσο μεγάλο που έχει φέρει σε δυσχερή θέση την Λέσχη καθώς η πολιτεία είναι δεδομένο ότι είναι απούσα και τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν «ανοίγματα».
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι ουδέποτε η πολιτεία δεν έχει συνδράμει έστω στο ελάχιστο στην οικονομική στήριξη αυτών που εδώ και πολλά χρόνια κάνουν το καθήκον τους προς την Πατρίδα εκτελώντας πολλαπλές αποστολές στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας ξενυχτώντας ατελείωτα βράδια στα δάση της περιφέρειας του Νομού και πάνω απ’όλα προσπαθούν σκληρά να διατηρήσουν το «ΑΞΙΟΜΑΧΟ» του Έλληνα Εφέδρου .
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όποιον έχει την δυνατότητα και την θέληση να συνδράμει σε αυτόν τον αγνό αγώνα χρηματοδοτώντας την αποστολή όπως έπρατταν οι χορηγοί στην Αρχαιότητα να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό τραπέζης
Τράπεζα ΚΥΠΡΟΥ
IBAN GR0407303140000000024883803
ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ευχαριστούμε ειλικρινά το ΔΣ