Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2010 !


Το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων επιθυμεί να ενημερώσει όλους τους τυχόν ενδιαφερόμενους ότι, η άσκηση/στρατιωτικός αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2010 μετά από συγκεκριμένες εξελίξεις που ουδεμία σχέση έχουν με την λέσχη, θα αλλάξει τοποθεσία διεξαγωγής. Αντί να πραγματοποιηθεί όπως και τα δύο προηγούμενα έτη στην ευρύτερη περιοχή της Ρεντίνας, θα λάβει χώρα στην περιοχή Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα πλησίον της Νέας Φώκαιας στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Σκούρα αλλά και στις γύρωπεριοχές. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων παραμένει ως έχει (ημερομηνία διεξαγωγής, πρόγραμμα αγώνων, αγωνίσματα).

Δυστυχώς ο ΕΣ μας απάντησε ότι λόγω πολαπλών δραστηριοτήτων δεν μπορεί να μας συνδράμει σ αυτά που του ζητήσαμε ούτε καν να μας παραχωρήσει τον χώρο του ορεινού στην Ρεντίνα και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια μας. Τους ευχόμαστε από βάθος καρδιάς το αυτο.Ταπεινή μας άποψη όμως είναι ότι δεν νοείτε σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε τώρα, να μην υπάρχει η αυτονόητη υποστήριξη του ΥΠΕΘΑ της χώρας στους ενεργούς έφεδρους οι οποίοι προσπαθούν να εκπαιδευτούν και να προσφέρουν. Όταν απλοί Έλληνες στερούν χρόνο και χρήμα από τους ευατούς τους και τις οικογέννειές τους απλά για να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην ασφάλεια και την προστασία της χώρας τους, η λογική προτάσει ότι οι φυσικοί προϊστάμενοι μας σε καιρό πολέμου ή καταστροφών θα έπρεπε να προσφέρει τα αυτονόητα αλλά φεύ.Στην χώρα μας προφανώς δεν υπάρχει χώρος για εθελοντές και ενεργούς πολίτες οπλίτες που η κινητήριος δύναμή τους είναι απλά η αγάπη για την Πατρίδα και η θέληση τους για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όλους τους εφέδρους, τους πολίτες οπλίτες αυτής της χώρας, να συμετέχουν στον φετινό ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ έτσι ώστε να αποδείξουμε ότι αυτό που απεγνωσμένα προσπαθούν να απαξιώσουν εδώ και χρόνια, υπάρχει!

Μεγάλη τιμή αλήθεια να είναι κάποιος Πολίτης-Οπλίτης αυτού του ΕΘΝΟΥΣ.

Τιμή και δόξα στην εφεδρεία!

ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " : ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – Σ.Α.Κ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ !

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ !