Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ.


Ο καθένας μας μιλάει όσο γνωρίζει. Λοιπόν ο κ Κωσταράς είναι επίτιμος, δλδ. συνταξιούχος καθηγητής.
Κατέχει την θέση του προέδρου της ΑΠΟΕΑ εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά συμμετέχει οχι μόνον στα χειμερινά "συνέδρια" αλλά και τα θερινά της C.I.O.R και μάλιστα με τον βαθμό που αναφέρετε, ενώ από όσο γνωρίζω οι έφεδροι μόνον μέχρι αντισυνταγματάρχες μπορούν να εξελιχθούν.
Όμως, επειδή γράφω από προσωπικούς λόγους, οφείλω να εξηγήσω ότι εδώ και 5 χρόνια προσπαθώ να λάβω μέρος στον ιατρικό μέρος C.I.O.M.R ,όμως φευ, δεν ήρθε ακόμη η σειρά μου....
Και δεν θα εισέλθω σε λεπτομέρειες απλώς θα καταθέσω ό,τι η εντύπωσή μου είναι ότι "γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει".
Ελπίζω ότι ο νέος Δ.Ε.Π.Α.ΘΑ θα δει το θέμα με λεπτομέρειες και αντικειμενικά.

Αλέξανδρος Λιόλιος
Ιατρός ΕΣΥ-Δντής ΜΕΘ
Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΙΟ « ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ » : Ευχάριστο το ότι υπάρχουν ενεργοί έφεδροι αξιωματικοί που ενδιαφέρονται για τον θεσμό των συνδέσμων ( οι περισσότεροι το έχουν απορρίψει τελείως καθώς έχει γίνει ανδρο συνταξιούχων που δεν ενδιαφέρονται, παρά μόνον για τελετές ). Όσον αφορά για το ποιοι εκπροσωπούν την ΑΠΟΕΑ στο εξωτερικό αρκεί να δείτε μερικές φωτογραφίες από εκδηλώσεις και θα βγάλετε συμπεράσματα ( το θέαμα είναι σχεδόν αστείο ).Το απόσπασμα που δημοσιεύσαμε βρίσκεται στην διεύθυνση www.cior.net/profiles.htm. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.